A NEEDED A CHANGE

Har lekt lite med mitt hår idag! Har gått länge nu och varit sugen på att blondera de så jag köpte lite färg idag. Dock blev de ju inte riktigt som jag hade tänkt, så på med mössan och över till centrum för att köpa en ny färg. Så nu är de RÖTT! Riktigt ballt, även om de inte blev som jag hade tänkt från början så är jag grymt nöjd. Nu vill jag bara att håret ska bli lite längre men de lär väl ta ett tag, speciellt när jag rakar bort de hela tiden. Hehe!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Den 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!



Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.



Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!



Varma hälsningar,



Jenny, Johanna & Lina



Styrelsen Mammabloggalan

www.mammagala.se

2010-11-03 @ 22:12:54
URL: http://karleksallen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0