TANGERINE

Har målat naglarna med nytt lack från Mavala, Tangerine 147.
Riktigt snyggt på!

MYSKVÄLL

Film och popcorn är de som gäller här just nu! Leon och Mio vräker i sig, Leia har inte riktigt förstått att de är gott med popcorn. Hon kryper runt med Milan istället!

PENGAPUNG?

"Pengapung" i läder från Topshop 149kr

De här var typ mitt enda köp när vi var inne stan i måndas. Förutom ett par pilotbrillor jag köpte eftersom en liten busunge trampat på mina, mitt eget fel då jag hade lagt dom på marken. Iaf gillar jag den riktigt mycket men jag är inte riktigt säker på vad jag ska använda den till. Kommer de bli för rörigt att ha den som plånbok?

MYSMORGON

Busig tjej på Lekpalatset igår!

Vi har haft en så mysig morgon jag och Leia! 8:20 gjorde jag välling och la Leia i min säng, medan hon åt sin välling låg jag och läste min bok. De är verkligen lyx att få ligga och läsa lite innan man måste ta tag i dagen.
Sen gick vi upp tillsammans, jag gjorde te och mackor med ost till oss båda.
Nu leker liten med allt hon kan hitta och jag har fotat lite som jag ska visa senare.

TVÅ SMÅ BUSFRÖN

Idag har Leia lekt med Mio på Lekpalatset!
"Kom Leia jag ska visa hur man åker rutschkana!"
"Okej jag tar emot dig då!"
"Aa okej då!"
"Wiiieeee!"

FRÅN TOMTEN

Äntligen kan Leia ha sina lädertofflor hon fick av Tomten i julklapp!

Idag var vi bara hemma på förmiddan och efter Leias tupplur kom morfar och hälsade på. Sen liftade vi till centrum där Leia och morfar fikade på Wayne´s medan jag träffade på lite mammor och barn. Efter centrum tog vi bilen mot Sollentuna, hämtade ut Leias pass och sen tog vi en sväng förbi ElGiganten och Maxi. Åkte hem och grillade sen var de dags för liten att sova. Jag har suttit och letat resor som en tok men de finns inte mycket att välja på dom dagarna vi kan åka så vi får se om de blir någon resa nu eller kanske senare till hösten.

PRINSESSAN MIO

Hittar inte sladden till min lilla kamera så tyvärr kan jag inte lägga upp bilder från våran dag i huvudstaden. Så istället får ni bilder från i söndags när Michelle och Mio var här och hälsade på. Mio lånade Leias klänning och vips så blev han en liten prinsessa. Så himla söt!

BADEN-BADEN

Leia brukar klättra upp i baden-baden-stolen, sen sitter hon där och filosoferar. (smygfotade henne igår)

Idag ska vi åka in till stan och strosa, kanske Aquaria eller något annat vi får se helt enkelt

BOKFROSSA

4 pockets till priset av 3!

Jag borde egentligen sova nu (dödstrött) men jag kunde inte låta bli att surfa in på Bokus och beställa lite böcker! Ordern hade kunnat bli väldigt stor men jag la band på mig själv så de blev "bara" 6st. Fast en blev ju iofs gratis!

GLAD TJEJ

Att de ska vara så himla tråkigt väder varje dag! Tur att Leia är glad oavsett väder.
Idag är första dagen på pappa Jonas semester, vi har dock inget planerat så vi får helt enkelt se vad som händer.

FAVORITBOK

Mamma packade ner sitt "bibliotek" igår! Snabb som en vessla letade jag igenom kartongerna efter min favoritbok! Fann den till slut längst ner i en kartong. Boken heter Vännerna från Templeton House och är skriven av Nora Roberts. Egentligen är de tre böcker (Att våga drömma, Om drömmen blir sann och En dröm blir sann), men just den här utgåvan innehåller alla tre. Man får följa kvinnorna Margo, Kate och Laura och männen i deras liv. De är en riktig "tantbok". Så fort jag är klar med böckerna jag läser just nu så ska jag läsa om den, osäkert om mamma får den tillbaka! Hihi!

DRIPP DROPP

Vad härligt det kan vara med regn ibland! Igår när jag gick och la mig låg jag och lyssnade på hur de smattrade mot taket tills jag somnade. Idag regnar det fortfarande men inte lika mycket, vi ska passa på att bara vara hemma och fixa med allt sånt som man har skjutit upp när de har vart fint väder. Leia är snorig och lite hostig så hon kan behöva en dag hemma.

DAGEN EFTER

Helt otroligt goda Strawberry Daiqiuri´s drack vi på Friday´s igår!

Igår åkte jag, Mickan, Tess och Michelle in till stan, utan karlar och utan barn.
Vi började med lite shopping på H&M, sen hämtade vi ut biljetterna till bion som jag hade bokat. Sex and the City 2 så klart! Innan bion gick vi till Friday´s för att äta middag, de gjorde vi verkligen rätt i. Jättegod mat och smaskiga drinkar. Som efterrätt tog vi varsin glassdrink, sen var vi så mätta att vi knappt kunde röra oss. Men en promenad till bion orkade vi förstås. Alla tyckte filmen var bra och vi skrattade nog mest av alla i hela salongen. Efter bion gick vi tillbaka till Friday´s för en sista drink och sen tog vi en taxi hem. Mycket lyckad kväll och jag hade hur trevligt som helst och de var inte sista gången vi hittade på något utan barnen.

GIRLS NIGHT OUT

Idag har vi mammakväll UTAN barn! Drinkarna är på G och biobiljetterna hämtade!

FYNDAT

Fyndade denna fina WCT-dress till Leia idag.

Moster Mikaela var lite shoppingsugen och jag ville köpa en till stjärnlåda så vi tog en sväng till Kista Galleria. Skönt att åka dagen innan lön, inte så mycket folk då. Monki hade riktigt bra REA, jag hittade ett linne för 40kr och en topp för 60kr, även Mikaela hittade en del. Sen åt vi jättegod lunch, Leia åt som en häst.

CARDIGAN X4

Finstickad cardigan från H&M till mycket bra pris! Finns i färgerna mörklila, mörkbrun, ljusrosa och beige.
Perfekt att ha till små tjejer när de börjar bli lite kallare.

MATKRIG

Leia äter spagetti på sitt eget lilla vis, med hela kroppen alltså!

Efter allt städande idag så blev jag sugen på att baka, ringde Michelle och frågade om dom ville komma över och äta lite rabarberpaj. Dum fråga, de ville dom ju så klart! Leia tyckte de var kul med besök, hon hade tröttnat på att vara med sin tråkiga mamma. Hon har blivit mycket bättre på att leka med andra barn nu, förut gallskrek hon så fort någon nuddade henne. Liten fjant är hon!

STÄDNING PÅGÅR

Prästkragar är nog de finaste "ogräset"

Idag är de storstädning som gäller här hemma! Har diskat undan alla kastruller som invaderade diskbänken, slängt in en tvätt i maskinen och nu ska jag fortsätta plocka undan alla miljoner saker som ligger över allt!

PRINSESSAN LEIAS RUM

Idag har vi shoppat till Leias rum! Först åkte vi till Gränby Centrum i Uppsala där vi var på jakt efter en ljusrosa låda med stjärnor på. Dom hade en kvar så den tog vi. Sen åkte vi till Ikea, riktigt bra Ikea har dom i Uppsala måste jag säga. Där skulle vi iaf hitta en byrå, dom har ju en hel del att välja på men de fick till slut bli en Hemnes med tre lådor.

Så här fint är de ovanpå byrån
till höger: Nalle - Lexington Baby, spårvagn - present från Mio, pläd - Lexington Baby.
till vänster: Tilda-blomma - present från Moster Milla, Väska med stjärnor - Kids Court i Kista,
Rund låda med stjärnor - Rackartyg
Pippitröjan har Leias mormor stickat, den lilla rosa bilen har hon fått från Mio och Barnkammarboken från Meja.

BADHÄNG

Leia tyckte hon var asball på badet idag!

APAN LEIA

Jag tror att Leia fått för sig att hon är en apa! Så här kryper hon omkring nu förtiden, se rätt lustigt ut!

Idag har vi vart i Kista Galleria och strosat, Leia fick en munktröja och jag köpte ett nytt diskställ.
Är rätt stolt över mig själv, jag köpte inte ett enda klädesplagg till mig själv. Däremot köpte Jonas en tröja, han handlar typ aldrig kläder till sig själv så de var han mer än värd.
Vid halv åtta tog jag och Leia en promenad hem till Michelle och Mio, dom hade precis kommit hem från Öland där dom har vart i en vecka. Vi har saknat dom sååå mycket! Mycket trevligt att träffas, Leia fick potatisbullar och sen tog vi en promenad till Ica för Michelle behövde handla frukost och jag passade på att handla mjölk. På väg hem igen somnade båda barnen, perfekt! Lite synd att vägen hem inte var lite längre, vi kan prata i evigheter...

FAMILJEDAG

Ännu en varm dag, alltså blir de bad som vanligt! Vi tar bilen ut till Leias morfar (min far) där vi ska pool-bada, äta lunch och lite senare kommer de fler familjemedlemmar och tillsammans ska vi äta middag tillagad av min far!
Ha en bra dag!!

BADTRÄFF

Idag kände jag att vi inte kunde vara hemma, så vi skjutsade pappa Jonas till jobbet och så tog vi bilen till Ekebo-badet. Dit kom även Marie & Adrian, Carro & Anton och Mickan, Levi & Noel, så vi blev ett litet gäng.
Nu är vi hemma och ikväll ska vi nog grilla!

TRÅKISAR

Oj vad denna dag har gått fort! Vi har inte gjort speciellt mycket, Leia har vart rätt så trött så hon har sovit två gånger. Jag har försökt plocka lite i röran, tvingade Magnus att plocka ur diskmaskinen.
Nu börjar jag dock känna mig lite trött på att vara hemma så jag tror att vi ska ta oss en promenad!

VÅR DAG PÅ SKANSEN

Vilken härlig dag vi har haft! De har vart soligt och varmt men inte alls sådär hett så man har svettats. Finns rätt många platser med skugga på Skansen så de var rätt skönt att kunna ställa sig där en stund.

Leia blev sur när vi gick ifrån getterna, hon ville klappa dom men dom hade gått undan.

Minigrisarna svalkade sig i sin "pool". Så himla söta, dom ville jag klappa.

Jag hade min nya ring och en gammal favorit (döskallen)

Sen tittade vi på älgarna.

Dom hade två söta små kalvar.

Efter Skansen tog vi en promenad mot Centralen, tittade in på Zara en sväng och där hittade jag faktiskt två fina plagg som fick följa med hem. Väl hemma i Väsby igen tog jag och Leia bussen hem till Leias farmor och farfar. Dom bjöd på tacos och Leia tog ett dopp i poolen tillsammans med pappa och faster Johanna.

DAGS FÖR SKANSEN

Mulet och inte så varmt idag, så vi ska passa på att åka in till Skansen!
Dags att packa väskan och idag ska vi inte missa bussen.

VÄRMESLAG?

Vilken värme vi har! Leia kör på enbart blöja och jag på bikini! De var tur att vi åkte iväg och badade, missade dock bussen så vi tog en promenad hela vägen. Riktigt duktigt måste jag säga! Badade dock i svett när vi var framme!
Nu är vi hemma och snart är de dags för middag, verkar bara bli jag och Leia. Jonas jobbar och Magnus var inte hungrig. Vi ska nog sätta oss ute på baksidan och äta, de är skugga där.
När Jonas kommer hem hade jag tänkt åka ner till gymmet men nu pratar han om att jobba över! Får se hur sen han blir. Var iaf nere igår, första gången på över en månad. Men -2kg och förbättrad kondition, de kallar jag bra uppehåll!

PUT A RING ON IT!

Nya ringen jag köpte på Gina igår!
Idag ska vi bada, de går ju inte att leva i den här värmen! Som tur var gick de att sova bra inatt, hade dörren ut till altanen öppen hela natten så de blev rätt svalt. Men just nu känns det som att jag kommer smälta bort!

ROCKIG VOLANG

Shoppingen blev lyckad! Leia fick två toppar, den ena ser ni ovan. Så himla söt med volangerna men ändå tuff. Mer sådant vill jag se på flickavdelningen! Hittade en hel del till mig själv oxå. Bland annat kjolen och väskan som jag hade spanat in på Lindex hemsida. På Gina hittade jag en cool ring som jag kan visa imorn!

SHOPPINGTUR

Idag blir de inget bad, istället åker vi på en liten shoppingtur! Får se om jag kommer hem med något roligt!

PRINSESSAN OCH GRODAN!

Medan resten av Sveriges befolkning kollar på VM-finalen tänker jag titta på Prinsessan och Grodan!
Jag älskar Disneyfilmer och enligt Milla ska denna vara riktigt rolig!

Hoppas ni har en trevlig kväll vare sig ni kollar på fotboll eller gör något annat!

TRÖTT MORGON!

Inte så pigg idag må jag säga. Strulig morgon med ledsen tjej, men nu är hon glad. De är nämligen Händige Manny på tv:n. Dags att piggna till nu iaf, vi ska nämligen till kvarnbadet igen med Ronnie, Ida och Lucas. Men först måste vi få i oss frukost och packa väskorna. Vad hittar ni på en så här solig dag?


Leia och Ida på kvarnbadet sist.

TÄNDER PÅ GÅNG!

Det har vart en grinig liten tjej här hemma idag! Men får man leka med vatten blir man glad!
Kände i hennes mun för jag misstänkte att de var tänder på väg. Resultatet blev gråt och så kom de lite blod ur tandköttet, så dom två översta tittar nog ut vilken dag som helst!

INSPIRATION!

Idag har vi spenderat dagen hemma (förutom en tur till Maxi). De har resulterat i en hel del tid vid datorn.
Nu är jag helt såld på dessa fyra godbitar från Lindex. Mest jackan och kjolen!

bildkälla: Lindex.se

NYSTART!

Välkomna till nya sidan!
Nu är de slut på "semestern"! Dags att komma igång med sund kost och träning igen!

(gamla bloggen)

RSS 2.0