SMOOTIHE MY WAY

Den här morgonen kändes extra tidig, jag hade verkligen ingen koll på att man skulle ställa om till vintertid. Tur att jag har en liten mystjej som gärna sitter i soffan och kollar på barnprogram medan mamma vaknar till liv.
Nu blir de smoothie och läsa senaste BODY.

WAKING UP IN THE MORNING

Frullen imorse, havregrynsgröt med hallon! Mums!

De blev inte så mycket sömn inatt med en liten karate kid i sängen. Men nu är vi iaf uppe, frukosten ligger i magen och snart sätter vi oss i bilen för att åka till Leias morfar. De blir lite av en mini-släktträff då både min faster och farbror kommer med sina barn. Supermys! Vad ska ni göra idag?

WORK AND WORK OUT

De blev inget benpass på gymmet igår, något i mitt knä gör ont när jag trycker ifrån. Kände av de i onsdags när jag avslutade träningen på steppmaskinen, tänkte inte mer på det då men igår när jag värmde upp på rodden så kände jag de igen. De gör inte outhärdligt ont men de är dumt att utmana ödet, cykla fungerar bra så jag får göra de så länge och hoppas på att de går över. Istället för ben körde vi biceps och rygg istället. Rätt nöjd med passet även om jag kände av träningsvärken i triceps och bröst. Satte PB i bänk i tisdags och de har satt sina spår. Men jag känner även att den där 10kilos-hanteln inte är långt borta nu. Började med 9kilos hantel curls igår så snart kan jag nog ta steget upp till 10. Jag ökade även på vikten i inte bara en utan två bicep/rygg-maskiner, känns galet bra!
Idag blir de dock vilodag, ska jobba 12-19 så de passar bra.

Veckans träning:

Måndag - Biceps/Rygg
Tisdag - Triceps/Bröst
Onsdag - Axlar/Mage
Torsdag - Biceps/Rygg
Fredag - Vila
Lördag - Vila
Söndag - ?

AMERICAN PANCAKES

Idag gjorde jag mumsiga amerikanska pannkakor till mig och Leia. Har varken gjort eller ätit det förut men de blev riktigt bra och Leia gillade dem så de kommer vi absolut äta igen.
Passade ju bra idag oxå med tanke på att de är torsdag! Ikväll ska jag göra min korvsoppa!

THURSDAY IT IS

Inte mycket tid och lust till bloggande på senaste! Men jag tänkte att om jag slänger in ett inlägg så kanske de börjar rulla på igen. Har kommit igång med träningen ordentligt igen efter sommarens uppehåll. De muskler jag tappat har jag lyckats få tillbaka så de känns bra, nu är de bara att fortsätta kämpa så ska nog dom där 10kilos-hantlarna inte vara någon match. Varannan måndag kommer jag mäta mig och även kolla av vikten (även om jag inte lägger allt för stort fokus på den nu när jag är i uppbyggnadsfas).
Här har ni mina senaste mått, tagna i måndags jämförda med när jag mätte senast vilket var 5:e maj:
  • Överarm, 5/5 - 30cm 25/10 - 30,5cm
  • Under brösten, 5/5 - 76cm, 25/10 - 78cm
  • Midjan, 5/5 - 72cm, 25/10 - 72,5cm
  • Höfter, 5/5 - 88cm, 25/10 - 89cm
  • Stuss, 5/5 - 101cm, 25/10 - 104cm
  • Lår, 5/5 - 58cm - 25/10 - 62cm
  • Vad, 5/5 - 35,5cm - 25/10 - 35,5cm
Inte så jättestora skillnader, ökat på både bra och dåliga ställen. Så länge de är muskler så är ju allt som de ska men när de gäller stussen och låren som är mina svåraste områden så vet jag garanterat att de inte är några muskler som står för ökningen utan snarare några chokladbitar för mycket. Men de får jag jobba på som sagt.
Vikten kommer jag oxå kolla varannan vecka, mest bara för att ha lite koll. Dagens vikt landade på 64,9kg, vilket är en minskning med 1,1kg sen jag vägde mig i helgen. Nu blir de lunch och lite senare hoppas jag att jag hinner ner till gymmet för veckans 4:e pass. De är benen som står på tur och jag är faktiskt riktigt motiverad.

BEAUTIFUL TEA MAKING

Vann precis den här underbart fina tesilen på tradera!
Som jag letat efter en fin tesil och så helt plötsligt fanns den bara där! LYCKA!

TÄNK TÄNK TÄNK

Leia sitter i soffan och filosoferar...

UTELEK

Idag har vi varit ute i de fina vädret. Leia älskar verkligen att leka ute och hon skulle gärna vara ute hela dagen om hon fick. Ny overall har hon fått oxå och de behövdes verkligen, riktigt kallt har de blivit helt plötsligt. Fick skrapa rutorna på bilen imorse. Jag insåg dock att jag behöver införskaffa lite varmare plagg till mig själv.


MY FAVORITE PIECE

Det verkar inte som att någon kunde gissa vad detta var! Men här har ni den iaf! Den är så himla fin och jag är verkligen supernöjd. Askarna beställde jag samtidigt och dom passar riktigt bra där dem står. Vad tycker du?

ARNOLD & LEIA

Vi har besök av en liten gris vid namn Arnold

Mammas sötnos

Man blir trött av att leka med en ettåring

KEY TO MY HOME

Klockan är ju en av mina absoluta favoriter från mässan och här får ni en liten titt på en till sak som jag inte kunde låta bli, har inte riktigt kommit på vart jag ska ha den men de gör jag nog snart.
Någon som kan gissa vad de är för något?

POCKET/NECKLACEWATCH

Åh som jag har väntat på den här, blev kär i den på mässan och kunde ju inte låta bli att beställa hem den.

Jag gillar att man kan ha den stängd, mönstret är så himla fint. Vad tycker du?
Jag har två till om de är någon som är sugen...

H&M V.41-45

Mycket fint som trillar in på H&M dem närmaste veckorna, här har ni några av mina favoriter!
pics: h&m

VACKERT UTE

Mamma och Arne hade den här fina stående utanför huset, nu är jag liten sugen på att fixa en egen. Får åka förbi Plantagen någon dag i veckan och se vad dem har att erbjuda. De är ju inte bara på sommaren som man vill ha fint i krukorna utomhus.

HELGEN I BILDER

På väg till bilen, morfar följde med och sa hej då!

Lekte lite inne på rummet...

men de bästa av allt var att leka ute

Den "lilla" gårdsplanen

Elvis och Doris

Mikaelas kanin Nuriko har oxå fått flytta upp

ÄNTLIGEN DALARNA

Just nu befinner jag mig i detta hus, vi är i Dalarna på mamma och Arnes gård. Vi har inte varit här sen i somras så de känns riktigt roligt att äntligen vara här igen. Hela helgen kommer vi stanna så hem åker vi inte förens på söndag. Imorn vankas de födelsedagsfirande men innan de ska vi nog hinna med att gå på loppis och lite annat kul. Måste ju passa på nu när man är här. Men just nu ska jag krypa ner i min otroligt mjuka säng och titta på en film!

MY LATEST CREATION

Detta armband hade jag ett tag svårt att avsluta, Leia hade lyckats få tag på metallsmycket och helt plötsligt så var den bara borta. Men sen bara några minuter innan jag skulle lägga henne så vips så låg den där på golvet och jag kunde till min lättnad göra klart armbandet precis så som jag hade tänkt de.

KORV OCH MACKISAR

Ketchupen är godast...

Mmm...

WHITE METALLIC

Idag har jag tagit mig tid till att göra ett armband och här ser ni resultatet. Är väldigt nöjd faktiskt, gillar blandningen mellan naturfärger och metall. Nu ska jag fortsätta med ett till som jag har påbörjat sen är de tv:n som gäller. Säsongstart för Desperate Housewives ikväll, de kan man ju inte missa!

LEIA STYR UPP


"Mamma du har inte uppdaterat bloggen på 3 dagar! Nu tar jag tag i situationen!"

RSS 2.0