LJUS I MITT HUS

Så här mysigt hade vi i köket när vi åt middag.

Lucas har hedersplatsen högst upp på steghyllan

Min lilla tokfia!
Just nu sitter hon på min rygg och försöker få min uppmärksamhet. Vi väntar på att Milla, Emil och Arnold ska komma. Emil ska hjälpa mig att raka håret och sen ska vi ha mys med popcorn och chips.

ONSDAG

God morgon på er! Vi sitter just nu och äter frukost i köket, sen är de dags för Leia att leka med sin pappa och för mig att åka till jobbet. Härliga 10 timmar ska jag spendera på jobbet, men sen är de middag och bowling på O´Learys som gäller. Alla på jobbet blir bjudna, de gillar vi!pic: vackra blommor på gården i Dalarna förra sommaren...

SONS OF ANARCHY

Leia sover hos mojmoj ikväll, hon ska vara där imorn medan jag jobbar eftersom hon inte är helt bra än.
Så nu blir de Sons Of Anarchy resten av kvällen för min del. MUMS!

SPRING TRENDS

Medan lillan sover passar jag på att surfa runt efter fina saker, inte för att får köpa något för tillfället. Men titta får man alltid göra, så jag spanar redan nu på hur jag kommer inreda till våren. De blir vitt med ljusa accentfärger och färgglada blommor. H&M har himla mycket fint och deras underbara bilder får mig bara att längta ännu mer till våren.
De här året har fått en så himla seg start!


collage by me / pics: h&m

VÅRKÄNSLOR

De var ett tag sen jag bloggade men de blir så när de är jobb hela dagarna plus att lilla damen är sjuk. Men idag är vi hemma från jobb och dagis, Leia har åkt på en riktig förkylning som hon även har delat med sig lite av. Vi ska bara ta de lugnt, mysa och vila. Just nu längtar jag mest till nästa månad, Februari är en av de bästa månaderna. Den är kort och jag fyller år! Jobbar på min födelsedag så jag har lovat att baka massa gott och ta med mig. Våren och sommaren är verkligen mina favorit årstider, jag blir alltid inspirerad att baka och göra fint hemma när våren närmar sig. Jag har faktiskt äntligen tagit bort all jul så nu är våren välkommen här hemma.


pics: mina gerberor från förra året, håller tummarna för att Ikea säljer dessa även i år...

God Morgon! Nu ska den här förkylningen få...

img_0538 (MMS)

God Morgon! Nu ska den här förkylningen få se på andra bullar! Jobb idag igen btw!


Mysmorgon! Sen är det dags för jobb!

img_0534 (MMS)

Mysmorgon! Sen är det dags för jobb!


2010-2011

2010 firades ut med Tacos och fina vänners sällskap! 2011 har dock börjat mindre bra, men lite förkylning ska jag nog klara av. Har bestämt mig för att detta år ska bli ett riktigt bra år!
Imorn är det jobb som gäller, med nya utmaningar och nya möjligheter!

RSS 2.0