TIME TO MOVE ON

ny blogg

VIE A PARIS

grymt snygg tygväska på väg hem till mig, happy happy!!

TATTOO HEELS

så snyggt med tatuering på foten, speciellt till ett par heels... vill ha


source

DEAN BRANDY

by ASH - gimme gimme gimme

vad tiden går fort när man är ledig, dagen har spenderats hemma. har städat, tvättat, rensat garderoben och sånt roligt. imorn är de jobb och dagis som gäller, men snart är det semester och då ska vi njuta. nu blir de mys med mitt hjärta.

BORA BORA

jag var nog inte ensam om att vakna upp till solsken denna underbara fredagsmorgon. om de inte vore så att jag skulle jobba hela dagen hade de utan tvekan blivit min nya maxiklänning och uteservering för hela slanten.
klänningen ovan från bymalina skulle jag inte heller tacka nej till, du hittar den här

KOI FISH TATTOO

fick en förfrågan om jag kunde visa upp hela min tatuering, så här har ni den min koifisk. de är min andra tatuering och jag har haft den riktigt länge nu när jag tänker efter, påbörjade den 2007 och 2008 blev den klar. har inte tatuerat mig sen dess men i år har jag bestämt att de är dags.

MAXI LOVE

de blev tyvärr inget frisörbesök, men de blev lite annat. bland annat denna maxiklänning från gina tricot som jag är lite smått kär i. fick den 15% billigare för att några sömmar hade lossnat så ikväll ska jag förbi Madde efter jobbet och sy lite.

TIME TO GET GOING

favvo-shortsen är på! nu är det dags att få igång den här dagen på riktigt. barret ska förhoppningsvis få sig en omgång!

RSS 2.0