GOING ONCE GOING TWICE

Bara jobb jobb jobb just nu, men snart är jag ledig och de är inte så långt kvar till semestern. Man måste tänka positivt. La upp några annonser på tradera häromdagen som ni kan kika på om ni inte har något bättre för er. Ett bra tillfälle att fynda om man har tur. Ni hittar alla mina auktioner här!

CLOSE UP

Mycket på schemat idag så inte mycket tid just nu. Ni får nöja er med en liten titt på dagens detaljer.
Ringar från Glitter, BikBok och TopShop, nagellack IsaDora.

KNITTED SWEATER

Fyndat mig en mysig stickad tröja från Rut m.fl. de var den sista som fanns kvar och den var i storlek XL så den vart helt perfekt oversize. Garanterat en ny favorit och jag kan redan se mig själv sitta och mysa i den framför en sprakande brasa en kylig sommarkväll i Dalarna. Bara 4 veckor kvar till semestern!

DREAMING


Everyday is another chance to make your dream come true


FASHION MAGAZINE

Idag unnade jag mig lite tidningar efter jobb och träning. Förvånades över hur billigt de är med "tjejtidningar", bara 19kr för Bubblerooms tidning och 25kr för Chic. Nu orkar jag dock inte läsa mer så jag ska krypa ner i sängen och sätta på en film, som jag antagligen lär somna till. God natt!

ON A SUNDAY

Söndag och sista dagen på denna jobbhelg! För er som inte jobbar och bor när Väsby kan jag verkligen rekommendera ett besök i Väsby Centrum där Stockholms Stadsmission har öppnat. Du kan både fika och fynda en massa fina saker.

FROM MY PERSPECTIVE

Today´s
kjol gina tricot / linne top shop / skor converse / halsband by me

LOVELY FRIDAY

God morgon! Ingen har väl missat att de är fredag idag? Även fast jag ska jobba i helgen är de alltid något speciellt med fredag och helg. Just nu sitter vi köket och äter frukost, utanför strålar solen mot allt de gröna. Underbart! Så fort vi är klara ska vi gå ut och sen får vi se vart vi tar vägen..

LATEST EDITION

Köpt mig en ny kokbok, kunde inte låta bli. Jag förstår mig inte alls på mig själv, jag tror att jag är beroende av recept. Varför köper jag dessa böcker med allt gott i, än så länge har jag inte invigt den men de lär ju bli snart för recepten verkar dödligt goda. Om jag någon gång tar mig till London måste jag besöka Hummingbird Bakery. Någon som ska med?

BLACK AND WHITE

Vi hann med en sväng på centrum och de blev lite shopping. Ska ju på 30-års fest på lördag så de blev en kjol och ett linne från Gina Tricot. Och sen köpte jag äntligen en halsbandsväska, har kikat på de flera gånger. Tror den kommer bli klockren i sommar, du hittar den på Now Clothing för endast 129kr.

A DAY OFF

Idag är vi lediga men Leia tyckte inte alls att vi skulle ha sovmorgon så vi har varit igång ett tag och nu är de dags att ta oss ut. Först blir det en sväng till gymmet, Leia får leka på MiniSats medan mamma tränar och sen ska vi möta upp Milla och Loke i centrum för en lunchdate.

PLAYTIME


Idag ska Leia leka med sin moster och kusin efter jobbet för hennes mamma ska till gymmet och byta ut energi!


BLURRY MIND

så mycket tankar i mitt lilla huvud just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen...

SOME LATE INSPIRATION

Ikväll får Monki stå för inspirationen.. älskar färgerna och blommorna är såå fina..

SOUTH BEACH - PINK LEMONADE

Lite nya lack till samlingen.. den svåra frågan är dock, vilket ska jag använda först?

A FUTURE OUTFIT?

I sommar vankas de både dop och bröllop, jag har redan börjat fundera lite över outfits.
Den här är jag riktigt sugen på och bara jag hinner fixa fram ett par bruna ben ska de nog fungera.
Jumpsuiten och skorna kommer från Nelly och halsbandet från H&M.

SWIMWEAR 2011

Leia har fått en ny baddräkt, den é så himla söt. Idag ska hon inviga den medan mamma är och jobbar.

YESTERDAY

Två små sötingar på Skansen igår, eller tre om man räknar med den urgulliga lilla killingen. Ville ta med mig den hem. Vi hade iaf en supermysig dag, tror vi gick typ en mil då Michelle tog täten och vi gick helt fel och de slutade med att vi gick baklänges.

SHOW A LITTLE

Som sagt, idag blev de alltså premiär för bara ben och de var tur de för solen värmde på bra.
Dock är ju tyvärr inte benen de brunaste men man måste ju börja nånstans.

SKANSEN TODAY

Idag ska vi åka in till Skansen med våra kompisar Mio och Michelle.
Enligt vädret ska de bli riktigt varmt så idag blir premiär för shorts och bara ben.


pic: sommaren 2010, Leias första Skansen besök..

LOVE YOU

Underbara unge!..

SECOND HAND

Fyndade lite på Stockholms Stadsmission igår. Lyktan på bilden högst upp och de två metallarmbanden på andra bilden. 30kr fick jag ge för alltihop! De kallar jag fynd!

SUNNY FRIDAY

Vilken härlig morgon! Solen skiner och vi är lediga idag. Vi ska ut och leka på gården och efter Leias lur blir de en sväng ner på stan. Måste handla de sista till middagen ikväll...


pic: dagens mumsiga frukost, mild naturell youghurt med blåbär, russin och cashewnötter

AROUND THE WRIST

Jag gör helst mina armband själv men detta från H&M är riktigt fint faktiskt.
Har fått en beställning av Annicka som gärna vill ha ett armband, har fått fria händer så jag får se vad jag knåpar ihop.

NYTT TILL LILLA DAMEN

Den årliga guldbonusen från H&M trillade ner i brevlådan förra veckan så när vi var i Dalarna hann vi med lite shopping i Borlänge. Shortsen är så himla tuffa och klänningen älskar hon.

Just nu har vi lite besök och senare ska vi ner till centrum och handla, de är nämligen min tur att stå för middagen.

FINALLY HOME

Äntligen hemma och myser i soffan, de här är verkligen den bästa tiden på dagen när man har jobbat. Men snart är det dags för fröken att sova och då blir de lite egentid med en ny bok jag börjat läsa. Skulle inte sitta helt fel med några chokladpraliner oxå, hehe. Varför blir man så sötsugen när man har bestämt sig för att vara nyttig?



pic: Leia strosar runt på Forsnäsgården..

RISE AND SHINE

God morgon på er!
De är dags att väcka en liten tjej som fortfarande ligger i mammas säng och myser.

TINY PINK

Måndag idag och dagen har bestått av jobb och dagis. Efter de blev vi bjudna på middag hos Milla och Loke, fick tom med mig matlåda. LYX! Vi har nämligen en Majdiet nu inför beachen så mån-ons är de Milla som lagar maten och på tors-fre är de jag. Imorgon ryktas de om grillad lax, de tackar man inte nej till. De ska vara nyttigt men gott!


pic: Köpt nya tofflor till Leia och självklart Hello Kitty-figurer till...

RSS 2.0