TRÖTT LITEN BESTÄMD TJEJ

Busig tjej som tror att man ska stå på stolen, inte sitta de är tråkigt!

Idag ville lilla damen inte alls sova, så de var en grinande (läs:skrikande) Leia som fick lägga sig i sängen med sin välling. Sen tog de 2min sen sov hon, övertrött helt enkelt. De var skönt att få äta ifred, Milla och Emil hade bjudit över sig själva på middag. Jag lagade lax med potatismos en en mumsig hemmagjord sås till. Mycket gott om jag får säga de själv. Vi äter fisk alldeles för sällan, måste bli bättre på de.

DJ PUT THAT RECORD ON

Leias favoritprogram på datorn är utan tvekan Spotify. Hon älskar musik och självklart har hon en egen playlist.

UNDERBAR MORGON

Vilken härligt solig morgon vi har idag! Solen strålar rakt in i mitt kök där jag sitter och avnjuter min frukost. Helt underbart om jag får säga det själv! Vi har inget inbokat för dagen men de känns inte som att de kommer vara några problem att komma på nåt.

Michelle har börjat blogga igen efter sin paus och hon kände att hon ville ha en ny design så jag hjälpte henne lite igår. De blev grönt istället för bara svart och texten jag hittade passade perfekt. Älskar M:en! Här hittar du hennes blogg!

PINK WCT

Den här fina wct-tröjan fick Leia av Mio igår. Den är i storlek 92 så den blir nog lagom till våren.

FINBESÖK

Idag har vi återigen besök av Michelle och Mio, vi har precis ätit middag och nu softar vi i soffan. Barnen röjer!

Mio fick lite vatten över sig när han skulle dricka

Stuvade makaroner med korv! Mums!

HAPPY TRAINING

Vi har varit såå duktiga jag och Leia, vi har varit och tränat. Åkte ner direkt efter frukosten och sen tog vi en promenad hem. Nu är det är verkligen dags för en dusch!

WITH MY FAMILY

Vi har inte gått och dött, vi har passat på att umgås och mysa eftersom de är pappa Jonas lediga helg. Igår tog vi en promenad upp till Emil och Milla och sedan vidare till Runby Kök & Bar där vi avnjöt en mycket god middag. Jag vågade för första gången prova fish and chips, riktigt gott! Idag började vi dagen med lite städ och plock och på eftermiddagen tog vi bilen i spöregnet och styrde kosan mot Kista Galleria. Strosade runt i lite butiker och sen fick Leia leka lite uppe i Kids Court. Jag hittade två plagg på Monki faktiskt och Jonas en t-shirt inne på Salt. När vi kom hem ringde vi Michelle och Mio, både Jonas och Gabriel skulle träna så dom kom hit och lekte medan. Leia och Mio leker så himla bra tillsammans. Mio hade även en present med sig till Leia från Turkiet, mycket fin, kan visa imorn.

Michelle fixade Leias frilla

Söta tjejen!

Mio är oxå söt så klart.

YESTERDAY

Orkade verkligen inte uppdatera mer igår när vi kom hem, mat till Leia, mat till mig och sen sa jag god natt 22:00. Nu känner jag mig riktigt utvilad och redo för vad denna dagen kan ha att erbjuda.

Leia gillade moffas bil, hon satt högt så hon kunde titta ut.

Jag gillade den här bilen och den hade gärna fått följa med mig hem!

FRIDAY IT IS

God morgon på er! Idag har vi ingen Arnold här som Leia kan leka med så hon sitter bredvid mig och busar istället. Fredag idag, de ska jag fira genom att handla ingredienser så jag kan baka en kladdkaka ikväll. Jag har vart sugen på de hela veckan! Vi ska även träffa moffa (Leias morfar), han ska hämta upp oss så ska vi åka iväg en sväng till Kungsängen. Vad vi ska göra där får ni se senare...

TACK FÖR IDAG

Arnold säger hej då för denna gången!

De är så tyst här hemma för tillfället, ingen Leia som röjer eller Arnold som grymtar runt. Känner att tröttheten börjar krypa sig närmare men än är de inte dags, ska slappa lite i soffan först. Som småbarnsförälder tar man väl vara på dom få stunder man får till att bara vara.

PROMENIXAT LITE

Vi tog en liten promenad, vädret är ju inte de bästa så man vågar inte gå alltför långt ifall att de börjar regna. Men de var skönt att komma ut lite och nu ligger båda två och sover.
Frågan är vad ska jag göra? Antingen bara slappa eller kanske göra någon nytta... hm...

LOVELY THURSDAY

De är torsdag och som alltid finns de nyheter i H&M´s webshop!
Skynda er för de tar slut fort!

GOD MORGON

Idag har vi besök, av Leias kusin Arnold. Han ska leka med oss hela dagen medan hans mamma och pappa jobbar. Vi ska ha sååå roligt att han aldrig vill gå hem, hihi! De bästa är att han och Leia kommer så himla bra överens, dom har känt varandra ända sedan dom var små bebisar.

ALL WORK AND NO PLAY

Leia och Adrian igår!

Jobb hela dagen idag, därför dåligt uppdaterat! Ligger just nu i soffan och känner att mina ögon måste vila, de är nog dags att köpa dom där glasögonen jag har pratat om så länge.

SANDLÅDELEK & FIKA

Jag och Leia mötte upp Marie & Adrian tidigare idag för lite lek i sandlådan.
Hade tänkt låta barnen gunga oxå men gungorna hade försvunnit.

Som tur är roade dom sig galant själva med hinkar och spadar.

Och medan barnen lekte passade jag och Marie på att dricka lite kaffe och smaska på dessa onyttigheter.

I BREVLÅDAN LÅÅÅÅÅÅG

Mina efterlängtade byxor! Dom är precis lika underbara som jag hoppades att dom skulle vara!

HO HO HO

Min fina uggla som kom flygandes med posten förra veckan.

De blir lite glest mellan inläggen nu när jag jobbar, igår var de ännu ett öppning till stängnings-pass. Hela skallen kände som gröt när jag äntligen fick åka hem. Imorn blir de ytterligare ett sånt pass, men idag är jag ledig och de njuter jag av. Ännu gladare blev jag när de låg ett paket i brevlådan när jag hämtade posten precis!

BULLERBYN

Leia fick en försenad födelsedags present av Linda igår! Den kommer vi garanterat sitta och titta på tillsammans!
Tack så mycket!

SATURDAY TODAY

Busig tjej!

Tråkiga inlägg igår jag vet, men de man orkar lixom inte när man har jobbat hela dan och kommer hem vid 9 på kvällen. Idag är de jobb igen, dock inte lika sent. Efter de ska jag försöka boka in en tjejkväll med film och god mat.

LEIA SHOPPING

Har beställt lite nytt till Leia oxå! Hittade favoritbyxorna i khakigrön, så dom blev de så klart och så några toppar.

KLICK KLICK KLICK

Dessa fina klickade jag hem till mig själv igår!

PANNKAKOR

Skulle göra pannkakor till lunch, men upptäcker att vetemjölet är slut. Hade precis kommit hem från affären så att gå tillbaka var inget alternativ. Istället experimenterade jag lite och använde grahamsmjöl istället. De blev faktiskt riktigt bra! Lite grövre och mycket mer mättande än vanliga!

Ingredienser:
  • 3+2 dl mjölk
  • 2 1/2 dl grahamsmjöl (eller hälften vetemjöl om du inte vill ha så grova)
  • 3 ägg (eller 4 små)
  • 2 msk flytande margarin eller smält smör
  • 1/2 tsk salt
Gör så här:
  1. Vispa ihop äggen med 3 dl av mjölken
  2. Tillsätt mjölet och vispa till en smet
  3. Vispa i resten av mjölken, salt och flytande margarin eller smält smör
  4. Stek tunna pannkakor i en het stekpanna

TUFF TJEJ

Leia inviger sina nya byxor idag!

H&M APP

"Ladda ner appen för att se vad som finns i butikerna just nu, kolla in de senaste kampanjerna och kommande nyheter från H&M, och ta reda på exakt vart närmaste butik finns oavsett var i världen du befinner dig. Bli interaktiv med Mitt H&M, som innehåller önskelistor och erbjudanden, och dela nya trender via Facebook och e-post. Fler spännande funktioner är på gång, och med iPhone appen kommer det att kännas som att H&M alltid finns i närheten!"

Idag släpptes den på AppStore, den är gratis och jag älskar den redan! Ett måste för alla H&M-älskare!

källa: AppStore

RUNT RUNT RUNT

Hela dagen har jag vart snurrig! Mycket irriterande! De är nog helt enkelt dags att gå och skaffa dom där glasögonen jag tydligen behöver. En rolig grej idag var iaf att jag hade fyra paket att hämta ut. Ett tråkigt men tre roliga, bland annat kom lite av de jag beställt från H&M. Sen har vi vart och firat Madde som fyllde 17år i söndas. God mat och god fika. Bestämde med bästa moster att vi ska träna tillsammans imorn. Då ska jag inviga en av de roliga grejerna!

SMÅ BÖRJAR BLI STORA



Leia saknar sin kompis Mio! Idag blir han stora killen och ska börja på dagis!
Själv ska jag precis åka till jobbet, jobbar med min Ida idag! Wohooo!


FASHION STUDIO



Man kan göra mer än att bara shoppa på H&M´s hemsida! De är som att leka med klippdockor som man gjorde när man var liten fast mycket snyggare och roligare. Den här outfiten skulle jag gärna slänga på mig när dagarna börjar bli lite kallare.
Kan ni inte göra en egen outfit så länkar ni till inlägget i komentarsfältet!?


CANDLE IN THE WIND

Fick ett fint ljus av en utställare igår när vi var på väg ut!
Nu är de dock jobb som gäller, men jag längtar redan till nästa mässa i januari.

WALKING MY OWN WAY

Titta så duktig min lilla fis är! Hon står hur stadigt som helst och kan t.om klappa händerna samtidigt. Men gå de vägrar hon, hon har tagit 3 steg som mest. Säger man kom så sätter hon sig ner och kryper istället.
Nu är de hårdträning som gäller!

I WANNA TAKE YOU ALL THE WAY

Kikar lite på Madam Stoltz hemsida, är ju dags för mässa imorn igen och då är de beställa som gäller!

Nu till något helt annat! Kom precis hem från bröllopsfest! Toffe och Amanda har äntligen blivit man och hustru! Jag är otroligt tacksam och glad att jag har fått vara med och fira detta. Tyvärr var jag tvungen att lämna festen när de var som roligast, så kan de vara när man underbar liten dotter man måste tänka på.
Nu ska jag ta och lägga huvudet på kudden så jag orkar med morgondagen!

TAKE AWAY

Efter att ha diskuterat om vad vi skulle äta ikväll bestämde jag att den som hämtar får bestämma. Jag hämtade, jag bestämde och då fick de blir kina-mat. Stekta nudlar med kyckling smakar extra gott när man äter med pinnar direkt ur take away-förpackningen. Nu inväntar vi trevligt fredagskvälls-sällskap!

NEMO NISI MORS

Nytt armband från Marc Jabocs och i bakgrunden ser ni lite av klänningen jag ska ha på bröllopet imorn.

TRÖTTA FÖTTER

Oj vad mina fötter värker! Har gått runt på mässa hela dagen, inte haft tid att blogga och nu orkar jag inte skriva mer än så här! Ska titta igenom de jag fick med mig hem och fundera lite på mina planer...

WATCHING WAITING DREAMING

Sitter och väntar på att mor ska komma med Leias bilstol, vi ska åka hem till morfar (Leias).  Leia ska få leka där medan jag och Denise ska åka in till Uppsala. Jag måste hitta något att ha på mig på lördag då vi ska på bröllop. Börjar bli lite brottom!

Just de! Har ju inte visat min nya frilla! Här får ni en liten smygtitt!


SLUT PÅ ENERGI

Jag är rätt slut just nu! Jobbat 10:30-20:30, själv från 15 och sen hände en riktigt jä'la skit grej på jobbet! De sänkte mig verkligen, men men inget man kan göra något åt. Nu ska jag lägga mig i sängen och kollar på True Blood.

Skarsgård är ju GALET het! Hehe!

HAPPY MAMA

Jag är så nöjd just nu! Klickade runt lite på Tradera och lyckades snubbla över mina drömbyxor! Ytterligare lycka blev de när jag såg att dom gick att köpa utan att buda ("Köp nu"). Nu kan jag sova gott inatt, de kan behövas för imorn är de jobb HELA dagen lång!

byxa - H&M Fashion Against Aids

RUN BITCH RUN

Dags att snöra på sig skorna och ta sig ner till gymmet!

WORK WORK

Mamma saknar dig!

Skrev ju tidigare att jag skulle göra något idag som jag inte gjort på väldigt länge, närmare bestämt 14 månader. Jag har JOBBAT! Även fast jag saknade min bebis så var de faktiskt roligt. Så jag ser fram emot att jobba några pass veckorna som kommer. Najs med lite extra cash oxå. Efter jobbet åkte jag hem och fixade lite mat och sen svidade jag om och åkte ner till gymmet. Riktigt skönt pass faktiskt, axlar/mage och sen 20min löpning.
Så himla skönt, känner mig laddad med energi trots att jag både jobbat och tränat!

LOVE THE WAY YOU LIE


PRINTED PANTS

Jag är på jakt, efter byxor, i stil med dom ovan! Antar att de bara är till att leta, vet att H&M haft ett par liknande dom till vänster men dom är helt slut överallt! Kanske man ska sy ett par själv, då behöver jag bara hitta ett snyggt tyg. Vi får väl se, återkommer hur som helst!

pics: style.com

BUSIG TJEJ

God morgon! Idag vaknade jag av Leias glada rop, sen här jag ett rivande ljud. Jag tänker "Nej hon tar av sig blöjan", hoppar upp ur sängen och stormar in i hennes rum. Öppen blöja? Nej! Däremot skådar jag tapetbitar på golvet och en lite tjej med mycket oskyldig min. Hon har alltså pillat bort skyddet runt lampknappen och sedan börjat pilla bort tapeten. Jag kan fota resultatet sen så ska ni få se hur fint hon har gjort!

Nu till något helt annat, idag är det svensexa för Toffe som gifter sig om en vecka. Tyvärr får inga tjejer vara med (jag har försökt) så jag, Leia och Milla ska leka idag (ja Arnold oxå förstås).
Imorn ska jag göra något som jag inte har gjort på över ett år! Nån som kan gissa vad?

MIDNIGHT SHOPPING

Jag borde sova! Klockan är mycket, men nej! Vad gör jag istället? Jo, jag lägger en liten order på H&M´s webshop!
NU, kan jag sova...

NYA BYXOR

Synd att dessa byxor inte fanns i större storlek än 86, för då hade jag köpt ett par till mig själv.
Jag får väl nöja mig med att se dom på Leia. (från H&M så klart!)

SÅDAN MOR SÅDAN DOTTER?

De är ett under att jag lyckades få bilderna skarpa!

NY BOK

Tyckte de var lite orättvist att bara köpa böcker till mig själv så igår köpte jag en ny bok till Leia.

Nu är de bara att luta sig tillbaka och vänta på att hon lär sig alla ord! Eller?


Hon fick även en annan ny sak igår, men den har jag inte tid att visa just nu för Linda är här och leker.
När Leia har somnat ska vi ha filmkväll bara hon och jag!

WORK IT BABY

Snart blir det ett pass på gymmet! De har gått alldeles för lång tid sen sist och de är verkligen dags att komma igång igen. Jag var ju duktig i våras och körde 4 pass i veckan men sen kom sommaren och man prioriterar annat. De ska iaf bli väldigt skönt att komma ner, inte bestämt mig än för vilka muskelgrupper jag ska köra så de får bli lite på impuls idag tror jag.

TAPAS AND INCEPTION

Vilken trevlig kväll vi hade igår! Fyra par begav sig in mot stan, bord hade vi bokat på Mamas & Tapas och efter de hade vi biljetter till filmen Inception.
Maten var riktigt god, dock var servicen lite sämre.
Filmen däremot var grymt bra, väldigt intensiv och att den var 2h och 28min märktes inte.
Tack till er som var med igår, ni vet vilka ni är!

RSS 2.0