SUMMER FEELING

Vi är i Dalarna och njuter. Idag har jag bland annat fixat i butiken. Bort med påsken och fram med sommaren.
Just nu har jag precis lagt en liten dam som inte alls ville gå in efter brasan, hon skulle vara ute och gunga.
Hoppas ni haft/har en trevlig valborg!

FLOWERS IN MY WINDOW

Äntligen har Ikea börjat sälja gerberor! De är verkligen en av mina favoritblommor, dom är så himla söta.

STOR OCH LITEN

När Loke var här och hälsade på fick han låna Leias säng, självklart skulle Leia oxå ligga där och mysa.
Sötnosar!

STRIKE A POSE

Tog massa kort på Leia ute i lekparken, hon fick till en riktig pose på denna bild!

LIVE FAST DIE PRETTY

Känns som att jag bara jobbar just nu, men förra veckan hann jag faktiskt med lite shopping. Tog en tur in till stan (sthlm) med lillasyster Denise och hittade lite fina grejer. Bland annat detta linne från Topshop som nu är en ny favorit i garderoben. Och på tal om min garderob så ska jag försöka hinna rensa den innan fredag då de är dags att åka till Dalarna igen, planen är nämligen den att vi ska få i ordning loppisen i helgen. Mer om de får ni läsa då!


HAPPY B-DAY´S

Igår var det födelsedagsfest för Amanda och ikväll fortsätter vi hem till Anna som fyllt 25. De är så roligt med kalas, jag älskar att ge bort presenter. Men innan det är dags för kalas blir de till att jobba lite. Just de, Glad Påsk!

FOR THOSE TINY FEET

Idag var vi (jag och Leia) på Ikea med Milla och Loke. Kikade in på Stadium innan och där hittade jag äntligen ett par Converse till Leia. Hon är så himla söt i dem och sin nya beiga parkas från Zara.

AFTER A LONG LONG DAY

Äntligen är denna jobbdag över, 14 h lång men nu är jag ledig i två hela dagar. Min lilla dam låg och sov så sött när jag kom hem så henne får jag kramas med imorn. Jag har roliga planer med lillasyster Denise imorn oxå. De blir nog en bra torsdag.

BACK IN TOWN

Då var vi hemma i Väsby igen, kom hem igår kväll och de första jag gjorde var att slänga in en tvätt i maskinen eftersom Leia smutsat ner alla sin ytterkläder. Hon hann bland annat med ett litet bad i ett dike hon hittade.
Idag är de snart dags för dagis och jobb, vi vaknade båda pigga och utvilade imorse vilket var väldigt skönt.
En sak som vi la märke till när vi kom ner igår var att de har blivit väldigt grönt, så nästa gång när de är dags att åka upp till Paradiset (som mamma kallar det) borde de grönska ordentligt.
Ha en bra dag!!

BEAUTIFUL NATURE

Min blogg hamnar lite åt sidan nu när jag även bloggar på Forsnäsgårdens blogg när vi är här. Men idag är tyvärr sista dagen här för den här gången. Men snart åker vi upp igen! Hoppas ni har en underbar helg!

A CLOSER LOOK

Här kommer en bättre bild på "kakfatet". De är ca 70cm högt och de bredaste fatet är ca 30cm.
Den är verkligen hur fin som helst och passar lika bra till kakor och bullar som smycken och prydnadssaker.

SUNNY SATURDAY

Tänkte bara titta och säga att vi har de så himla bra här och vi vill inte alls åka hem imorn!
Idag har vi hunnit med en lite loppisrunda här i krokarna och snart hade jag tänkt baka lite cheesecake brownies och dumlemuffins. Vi har även köpt hem lite lördagsmys så dagen kan verkligen inte bli annat än bättre.

ps: Jossan, bättre bild och mått på kakfatet kommer ikväll..

AFTER A SUNNY DAY

Åh vilken underbar dag vi har haft! Vi började med att röja ute i trädgården och efter lunch gick vi in till butiken och cafét och fixade. Jag passade på att ta en massa bilder när jag hade några minuter över. Nu är de dags för soffan!

pic: nytt fint i butiken, jag vill ha ALLT!

GOD MORGON SOLSKEN

Leia tyckte de var dags att gå upp så nu sitter vi i tv-rummet och myser!
Bäst att mormor och Arne vaknar snart så vi kan äta frukost och få igång den här dagen!

pic: fotade lite blommor som hade tagit sig upp ur marken

FINALLY

Nu är vi äntligen här!
Efter middagen tog vi en runda på gården och kollade in allt som ska rensas och fixas. Nu har jag precis lagt en lite väldigt trött tjej som verkligen njöt när hon fick springa runt som hon ville. Nu blir de soffläge ett tag!

FORSNÄSGÅRDEN HERE WE COME

Idag åker vi, bara ett kort jobbpass sen så styr vi bilen norrut!! LYCKA!!

DE ULTIMATA SMULTRONSTÄLLET

Snart är vi där!! Dock är de nog inte lika grönt än, men snart så!
Tio timmar jobb idag, sen blir de en kort dag imorn på 4,5h! Woho, sen drar vi!

PURPLE FLOWER

Vad tycker ni om min nya blomma, visst är den söt?

Snart dags att bege sig till jobbet, ska åka lite tidigare så jag hinner springa in på Ica och handla lite så jag klarar hela dagen själv. Men de är bara att kämpa på, har ju något roligt att se fram emot iaf. På torsdag åker vi nämligen upp till Dalarna och de ska bli sååå himla skönt.
Komma bort från allt de vanliga, njuta av lantluften och låta Leia springa omkring på gården.
Hoppas ni får en bra dag!

LILLEMAN

Världens sötaste lilla kille!

I LIKE IT WHITE

Lägenheten blir mer och mer hemtrevlig men fortfarande saknas det lite saker. Vardagsrummet är så stort och de behövs fler sittplatser så en schäslong blir de nog plus matta och gardiner. Köket behöver oxå gardiner och en lampa ovanför matbordet. I min ena hall ska det upp ännu en lampa i taket och någon form av möbel för de är så tomt. Sen är de inte så mycket mer som behövs tror jag, jo en sängkappa till min säng och en fin lampa där oxå. Så, sen är jag nöjd! (tror jag iaf)

DINNER FOR THREE

De blev en mycket trevlig avslutning på denna fredag. Bjöd över Milla, Emil och Loke på middag. Leia blev överlycklig när hon fick träffa Arnold, hennes favorit som hon tjatat om länge nu. Efter maten blev de mys i soffan, ville inte riktigt släppa ifrån mig Loke när de var dags att avsluta kvällen. Så mysigt med små bebisar, de luktar ju så himla gott.
Hoppas ni oxå haft/har en trevlig!

DELICIOUS CHOCOLATE

Ser ni vad som står på bordet?

Japp, en mumsig kladdkaka som jag och Leia svängde ihop. Helt otroligt nog så lyckades jag ta kort innan vi hann sätta tänderna i den. Leia proppade in hela sin bit på en gång, hon är en riktig liten chokladälskare.

NOT SO LAZY

Bara för att man är hemma och städar betyder inte de att man inte kan klä sig snyggt, blir ju lite roligare att städa då!

linne monki / bh-top h&m divided / jeans dBrand

ANOTHER LAZY DAY

Ännu en dag med en febrig tjej! Nu måste det vända snart, ena stunden är hon glad för att i nästa sekund bli supergnällig. De enda som är bra med att tvingas vara hemma är att de blir städat. Nu är det dags att hänga tvätt, sen ska jag städa Leias rum, de är leksaker över HELA golvet!

MIN LILLA LADY

Har en sjuk liten dam hemma så de blir väldigt lugnt idag. Vi myser i soffan och kollar på film.
Förhoppningsvis blir hon lite piggare så vi kan åka och byta till sommardäck på bilen hos morfar i eftermiddag.

MIDSEASON SALE AT H&M

Ni har väl inte missat att de är 50% rea i H&M-butikerna just nu!  Dessa godbitar köpte jag till Leia igår. Klänningen, så himla söt. Tror den kommer passa bra till hennes blåa ögon. Trosor med spets på kommer nog användas flitigt i sommar under alla klänningar och jeans behövde hon fler av.


ps:om du använder koden 9206 i nätbutiken får du 10% på varor med originalpris, gäller tom 13/4.

TIME PASSES

Då är ännu en dag snart förbi! Ni får helt enkelt stå ut med lite gles uppdatering för efter jobbet lägger jag all min uppmärksamhet på min prinsessa. Vi blev bjudna på middag även idag hos mor/mormor och imorn ska Leia leka med mormor efter jobbet eftersom jag jobbar sent. Lång dag är det som gäller så dags att ladda med energi.

HAND MADE

Dagen har bestått av jobb och sedan middag hemma hos mor. Leia tyckte de va kul att träffa moster Madde och morbror Magnus. Nu är de dock skönt att vara hemma igen och damen ligger och myser med välling i sängen.

pic: de ryckte i pysselnerven så jag rotade fram armbandet jag gjorde i höstas och nu ska de göra fler. har börjat på ett i turkost så den ska jag fortsätta med nu.

I WANT CANDY

Massa lördagsgodis kvar, de är söndagslyx! Tur att man varit duktig och tränat...

KARDEMUMMA TIME

Mysfika nere på nya cafét Kardemumma. Leia sitter i fönstret och filosoferar.
Efter fikat blev de en lång tur på Centrum och storshopping på Ica.

RED AS A ROSE

Idag åkte de röda på! Galet snygga och grymt sköna!
Nu ska jag åka och hämta upp mitt lilla hjärta och sen blir de en fika på de nya cafét här i stan.

A PAIR OF BLUE PANTS

Full rulle idag, lunch med mor, iväg till tatueringsstudio och sen ett pass på gymmet. Nu ska jag bege mig ut igen, mor min bjuder på middag i utbyte mot att jag kopplar in hennes internet. Helt okej deal tycker jag!
Sen får vi se vad som händer det är ju faktiskt fredag!

pic: mina nya favvobyxor är på

PETITE STYLE

Även lilltjejen måste ju få lite nytt!

Dessa två sötaingar fick följa med hem från H&M igår. Jumpsuiten är så jäkla cool, den finns i strl. 62-86.

RSS 2.0