MY DAY

Satt och kollade igenom mina bilder och hittade den här på Leia och Arnold. Dom är så himla söta, bästa kompisar sen dom var bebisar. Tänk att dom snart kommer få en till kompis, Leia får en kusin och Arnold ett "syskon". Och jag blir moster, hihi de ska bli så himla mysigt. Jag längtar!

Idag är de ju min födelsedag, men de har inte blivit något firande alls faktiskt. Förutom att jag bjöd på fika på jobbet. Firar ordentligt i helgen istället! Blir ju lixom så när man fyller år på en måndag, plus att jag har jobbat HELA dagen. Man kan iofs säga att jag firade genom att åka ner och träna efter jobbet. Haha, kul va? De var iaf hur skönt som helst och nu kommer jag sova som en prinsessa! Natti natti!

ONE DAY TO GO

Dags för ännu en dag på jobbet! Efter de så ska jag träna och sen hem och baka. För imorn är de jag som blir ett år äldre, egentligen borde de vara jag som blir bjuden på fika men jag bakar sååå gärna!

Nej nu är det dags att hoppa i skorna!

ROCK CHIC

Denna outfit skulle jag gärna dra på mig istället för arbetskläder! Men drömma kan man alltid göra. Idag är de efter 7 dagars "ledighet" dags att jobba. Efter jobbet åker jag direkt hem till far min som fyllde år igår.
Hoppas ni får en underbar lördag!


pics: byxor Lindex, boots Scorett, armband och Acne-linne Nelly

TO CHOOSE A BOOT

Kan inte någon bara ge mig ett kort laddat med pengar så jag kan shoppa loss ordentligt!
Skor är verkligen något som står högt upp på behovslistan. Dessa godingar kommer från Scorett.

NOT MY DAY

De är verkligen vackert med snö och solsken! MEN nu är jag så trött på den här kylan att jag blir galen! Blir de kallare än -17 så vill inte min bil starta, de är såå kul! Speciellt när man klätt på sig själv plus unge för att ta sig nånstans och sen sitter man där redo att åka så starta inte bilhelvetet! Så vi får helt enkelt vara hemma idag oxå verkar det som.
JIPPIE! Verkligen!!


pic: Dalarna by winter

NO PAIN NO GAIN

Denna dag avslutades på gymmet! Rev av ett härligt triceps/axel-pass och avslutade med lite cardio. Riktigt skönt att få komma iväg en stund när man har varit hemma med en sjuk liten dam i flera dagar. Hoppas hoppas hon är bra i ögonen imorn så jag kan lämna henne på MiniSats, annars kommer de bara hinnas med två pass denna vecka och de är alldeles för lite! Missade ju en dag förra veckan eftersom damen bjussade på lite dagisbaciller och jag fick ont i halsen. Men men, de är smällar man får ta när man inte kan låta bli att pussa å krama på sin prinsessa.



pic: gammal, ikväll var de packat med folk

A PAIR OF RED ONES

Jag vill ha ett par röda byxor, jagat runt lite men de är svårt att hitta. Idag snubblade jag över dessa till höger, de är nyinkomna från Lindex dock ser färgen inte ut att vara den röda jag är ute efter (som de till vänster). De ser nästan ceriserosa ut! Ska iaf ge dom en chans och kika på dem i butik.


pics: carolines mode, lindex

RASPBERRY MILK

Vi har precis haft frukostmys som vanligt, extra härligt är de när solen skiner utanför fönstren. Mindre mysigt är de dock med en Leia som bara snorar och ögon som aldrig slutar rinna. Idag blir de en lugn dag hemma, börjar bli lite trött på de kan jag säga. Hoppas på att Leias filmer kommer som jag beställde imorse så har iaf hon något roligt att göra. Jag får väl städa eller nåt sånt kul! Hoppas ni som läser får en härlig dag iaf!

IN THE MIDDLE OF MY BREAKFAST

Min ofrivilliga modell! Älskar bilder som kanske inte blir som man tänkt sig men som lyckas fånga ett visst utryck. Här har ni min prinsessa vid frukostbordet med sin favoritsmörgås och hon tycker nog att mamma mest stör. Hihi!

MIMMI PIGG

Den här supersöta toppen fick Leia med sig hem från H&M häromdagen, hon älskar Mimmi och ville knappt släppa taget när jag skulle betala. Den kommer bli hur fin som helst till ett par mörkblå jeans och vita tygskor i vår.

Hur söta är inte rosetterna?

I MAMMAS GODISPÅSE

Vad kan Leia ha fått tag på?

Jaså, mammas praliner!

Jag är barnsligt förtjust i Dumle med lakrits-smak! Leia älskar ALLT med choklad, hihi!

BOHEM CHIC

Gissar att de inte bara är jag som vill ha värme just nu! Är så trött på overaller, dunjackor, vantar och allt man är tvungen att ta på sig så fort man ska sticka näsan utanför dörren. Outfiten ovan kommer de inte vara dags för än på ett tag men man måste ju få drömma lite.


Bohem chic: Linne, shorts, armband H&M, väska, örhängen Lindex, Converse

SJUKLING

Ingen rolig start på veckan här inte, Leia är förkyld och har ögoninflammation. Har precis beställt två filmer till henne med hennes favoriter. Har verkligen ingen lust att vara hemma idag men jag får väl ta och göra nån nytta när jag ändå är tvungen. Ta och diska lite då kanske...

WISHLIST

De här vill jag ha när jag fyller år för er som är intresserade!
Bara en vecka kvar nu!

BEAUTIFUL BOOKS

Just nu står böckerna bara i min steghylla och ser fina ut, men jag tänkte att de var dags att läsa lite idag när Leia sov men de tyckte tydligen inte hon för hon ville inte alls sova.

Blå dahlia läste jag ut i somras så de är på tiden att jag börjar med nästa bok som heter Svart ros.

Kikade in på Bokus och såg att den trejde och sista boken i serien finns att klicka hem.

MISSING MY BABY

Äntligen var man ledig efter att ha jobbat 5 dagar på rad. Kanske inte låter så mycket men när man jobbar 10h per dag så blir de rätt tungt. Igår jobbade jag 11,5h så de var i princip raka vägen ner i säng när jag kom hem. Sov som en prinsessa och vaknade pigg och glad 7.30 imorse. Nu är träningskläderna på och de är dags för ett svettigt pass på gymmet. Idag är de axlarna och magen som ska få jobba, ett av mina favoritpass faktiskt. Sen får vi se vad dagen bjuder på.


pic: saknar min lilla tjej, men snart får jag träffa henne...

HAPPY VALENTINES DAY

Sitter i köket och njuter av de fina vädret som är utanför mitt fönster, vitt vitt vitt och solen som strålar. Snart är de dags för jobb, efter de blir de träning. Lär ju vara helt slut när jag kommer hem, jobbar till 20.30 så de blir ett sent pass. Imorn funderar jag på att träna innan jobbet, får se om jag kommer upp annars blir de efter. Måste även laga mat efter träningen så jag har imorn. Igår var jag duktig och lagade wok så de räckte till middag igår och till två matlådor idag. Nej nu måste jag sätta igång om jag ska hinna till jobbet i tid! Ha en bra dag!!

CAN´T GET ENOUGH

Flög upp ur sängen som ett skott imorse! Trodde vi hade försovit oss för jag hade ställt alarmet på mobilen och mobilen hade dött under natten. Men som tur var så var klockan bara 7.40, vilket var alldeles lagom. Nu har vi precis ätit frukost och jag fasar faktiskt för att gå ut. snön vräker ner och jag vågar inte ens tänka på hur bilen ser ut. Men men, vi har inget val. Måste nämligen in till jobbet för ett litet möte, sen blir de självklart GYMMET! Har grym träningsvärk i mina biceps efter gårdagens pass, mycket härligt. Idag blir de axlar och mage.

27 IS AROUND THE CORNER

Bläddrar i Leilas "a piece of cake" efter något mumsigt att baka och ta med till jobbet på min födelsedag.
Har ni något favorit recept?

Har fått önskemål om New York Cheesecake så en sådan kanske de blir, har faktiskt aldrig bakat de.

På Leias 1-års kalas gjorde jag cupcakes...

ÄNTLIGEN LEDIG - ÄNTLIGEN TRÄNA

Här vaknade vi pigga och utvilade kl 8, nu har vi precis ätit frukost. För mig blev de två kokta ägg och en protein-smoothie. Leia åt allt möjligt som vanligt! Snart dags att dra på sig träningskläderna (ÄNTLIGEN!) och åka ner till gymmet. Denna vecka kommer jag bara hinna med 3 pass, vill helst köra 4 men på lördag är gymmet bara öppet till 17 och jag slutar 17.30. Får göra så att jag hoppar över ben denna vecka och kör 20min stegmaskin eller cykel efter varje styrkepass så får benen jobba lite ändå.

ALL WORK NO PLAY

Frukosten är i magen och de är dags att dra på ytterkläderna. Idag är det lång jobbdag för min del, 9-20.30 men sen är vi lediga i två dar. Leia blir hämtad av mormor från dagis och sen ska hon sova hos över eftersom jag slutar så sent.
Hoppas ni får en bra dag!

BEACH 2011

De är frågan! De finns ju så himla mycket mer att välja mellan nu när damen har blivit lite större.
De får nog bli en av varje. Dessa fina kommer från H&M.

JUST ANOTHER DAY?

Älskar att fota min lilla prinsessa, här har hon precis tryckt i sig en macka. Hihi, dom bilderna kan jag visa en annan dag. Jag är väldigt sugen på att köpa en ny kamera, fick ju låna systers kamera och objektiv i helgen. Men då måste jag sälja den jag har först, någon som är intresserad av en Nikon D60?

WINTER STILL

Jag och Leia bytte ut ett slaskigt Stockholm mot ett vintervitt Dalarna i helgen. Så himla härligt att vara där, så lugnt och stilla. Leia trivs som fisken i vattnet och ville helst vara ute. Men mysa med katterna inne gick oxå bra. Nu är de dock slut på helg och dagen har spenderats på jobb och dagis. Dock bara två jobbdagar kvar tills vi är lediga igen.


pics: kunde inte låta bli att fota frosten, så fint...

RSS 2.0