INREDNINGSPARTY JULEN 2010

Mycket nya fina grejer som trängs på mitt köksbord just nu.
Har fotat lite för på söndag är de dags för inredningsparty. De senaste jag hade var ju innan sommaren så nu när de kommit in massa nya fina saker och julen närmar så passar de perfekt.

En av mina favoriter är den här söta ängeln. Just nu får hon hänga i tallrikshyllan men så fort granen ska pyntas så ska hon få flytta dit. Hon är ca 20cm och kostar 49kr.

TJUVSTART

Vi tjuvstartade lite här hemma och hade lite adventsfika. Jag bakade ananaspaj och saffrans cupcakes, mycket smaskigt. Fullt hus har de varit hela dan vilket har gjort att den gått väldigt fort. Imorn ska jag försöka hinna med en liten promenad tänkte jag så Leia får åka lite pulka.

Smaskiga små gulingar...

GREY BABY

Hittade den bilden på Leia, så himla liten hon var.
Bilden är tagen i början på februari i år, då var hon bara 7 månader. Mammas lilla plutt!

LITEN STOR TJEJ

Mammas hjärta!
Idag har jag köpt första julklappen, till Leia så klart!

DIRT OF YOUR SHOULDER

Provade den här övningen idag! Riktigt grym faktiskt, kände verkligen hur de brände i axlarna! Axlar/mage fick bli veckans sista träning, har hunnit med 4 pass totalt den här veckan vilket är helt okej, tränat igenom hela kroppen och även varit duktig och kört 15-20min cardio i slutet av varje pass.

CHRISTMAS 2010

La precis en lite beställning hos Ofelias Hus, blev så förtjust i stjärnorna på bilden så dom beställde jag och lite annat fint. Längtar tills de kommer så jag får pynta lite!

THURSDAY TODAY

Kände inte alls för havregrynsgröt till frukost idag så jag slängde ihop en omelett istället! Riktigt mumsig blev den, Leia ville så klart smaka hon oxå. Inga direkta planer idag, ska nog ringa Milla som jag vet är ledig idag.
Sen blir de ju förstås träning ikväll. Härligt!!!

GOOD GOOD START

Så grymt skönt att kicka igång veckan med ett svettigt pass på gymmet! Var lite orolig att jag inte skulle träna så länge eftersom Leia var på MiniSats, men de gick hur bra som helst. Behövde bara springa upp en gång och byta blöja. Dagens uppvärmning blev som vanligt 1km rodd (min favorit eftersom hela kroppen får jobba), sen blev de 5 benövningar och 20min på steppmaskinen, svetten rann ska ni veta. Idag har de även gått 2 veckor sen jag mätte mina kroppsmått vilket betyder att de är dags igen! Spännande!!!

FRASIGA VÅFFLOR

Idag åt vi dom godaste frasvåfflorna till lunch! Jag är så mätt så medan Leia sover ska jag sätta mig i soffan och titta på nån serie. Om de är någon som är sugen på våfflor så kommer receptet här!

Ingredienser:
  • 2,75 dl kallt vatten
  • 3,25 dl vetemjöl
  • 1 nypa flingsalt
  • 4 dl vispgrädde
  • smör till gräddning
Gör så här:
  1. Vispa vattnet, vetemjölet och saltet till en jämn smet
  2. Vispa grädden hårt och vänd ihop den med smeten
  3. Grädda med smör i ett våffeljärn och lägg dem på ett galler när de är klara så blir dom extra frasiga
  4. Servera med sylt och grädde

"IT´S CALLED WIENERBREAD"

Bakat var de här! Chokladbollar alá delicatostyle! Hehe mums!

THE RESULT

Här har ni då resultatet av mitt hårexperiment! Går dock inte att fånga den riktiga färgen på bild, den är mera ljust röd. Lite för ljust för min smak så de blir nog ytterligare en till färgning, fast inte än mitt hår måste få vila lite nu. Ska även försöka hålla fingrarna borta från trimmern så håret växer ut lite.
Men nu ska jag leta upp något mumsigt recept, är sugen på att baka, vi får besök både idag och imorgon då är de alltid trevligt att ha något att bjuda på...

THE RESULT

Här har ni då resultatet av mitt hårexperiment! Går dock inte att fånga den riktiga färgen på bild, den är mera ljust röd. Lite för ljust för min smak så de blir nog ytterligare en till färgning, fast inte än mitt hår måste få vila lite nu. Ska även försöka hålla fingrarna borta från trimmern så håret växer ut lite.
Men nu ska jag leta upp något mumsigt recept, är sugen på att baka plus att vi ska få besök både idag och imorgon.

A NEEDED A CHANGE

Har lekt lite med mitt hår idag! Har gått länge nu och varit sugen på att blondera de så jag köpte lite färg idag. Dock blev de ju inte riktigt som jag hade tänkt, så på med mössan och över till centrum för att köpa en ny färg. Så nu är de RÖTT! Riktigt ballt, även om de inte blev som jag hade tänkt från början så är jag grymt nöjd. Nu vill jag bara att håret ska bli lite längre men de lär väl ta ett tag, speciellt när jag rakar bort de hela tiden. Hehe!

WEDNESDAY MORNING

God morgon i mörkret! Inget kul väder att vakna upp till, fick iaf sovmorgon så utvilad är jag iaf. Blev väldigt sent på gymmet igår, tror vi åkte därifrån vid 22. Men ett bra pass var de, mina biceps var helt slut när vi körde sista övningen. En övning som vi alltid avslutar med som verkligen dödar de sista krafterna man har kvar.
Nu är de dags att göra sig i ordning, ska åka till Sollentuna Centrum med mor och mormor!

ON A TUESDAY

Mammas stora tjej!

Idag har vi mest varit hemma och lekt, en liten sväng i Centrum har vi dock hunnit med. Hälsade på moster och handlade lite hudvårdsprodukter. Snart börjar de ju bli dags för middag och de blir väldigt enkelt idag, makaroner med korv till Leia och rester till mig. Om ca 4 timmar ska jag även pallra mig ner till gymmet, känner att träningsvärken lurar i benen efter igår men idag är de bicepsen som ska få jobba. Har kommit på mig själv med att jag kör alldeles för många repetitioner med för lite vikt så de ska jag tänka på ikväll. Tungt ska de vara!!!

FEMME POWER

Beställde hem ett nytt kosttillskott förra veckan, de är en helt ny produkt och jag har hunnit använda den fyra gånger. Tycker faktiskt den fungerar bra och jag gillar att den inte ger någon vätskeansamling som t ex Rage gör. Kommer köra på den här nu tills burken är slut sen blir de nog Rage igen, för att kunna jämföra bättre.


 

"Femme power prestationsökaren som ger starka, uthålliga och fasta muskler"


Femme Power från Fit & Smart by Charlotte Perrelli är ett prestationsökande tillskott speciellt framtaget för kvinnor. Femme Power innehåller en patenterad form av buffrat kreatin som snabbt absorberas i musklerna utan att binda vätska. Femme Power ger varken viktuppgång eller vätskeansamling utan endast starkare och synbart fastare muskler.


Kreatin är ett ämne som finns naturligt i musklerna där det ger energi till muskelarbete. Under ett träningspass tar kreatinreserverna snabbt slut och muskeltrötthet uppstår. Tillskottet Femme Power fyller på kreatinförråden och ger omedelbart ökad styrka, explosivitet och uthållighet för maximal prestationsförmåga vid varje träningspass.

 

Femme Power behöver endast tas före träningen och kräver varken uppladdning eller uppehåll. Varje kapsel innehåller 750 mg. av den patenterade kreatinformen Kre-Alkalyn.


1 NOVEMBER

Tiden går verkligen fort, hur ska jag hinna få fram rutorna på magen till Beach 2011 om veckorna ska springa iväg så här snabbt? Jag och Emil har en liten utmaning nämligen, nu ska rutorna fram. Behöver jag skriva att jag kör mage varje gång jag är på gymmet? Haha! Idag blev de tidig träning, Leia fick vara på MiniSats och de gick jättebra idag. Fick träna klart, så nu har jag äntligen kört igenom benen ordentligt. Inget ont i knät och ingen Leia som gnäller efter mamma. Mycket bra start på veckan!

RSS 2.0