FEMME POWER

Beställde hem ett nytt kosttillskott förra veckan, de är en helt ny produkt och jag har hunnit använda den fyra gånger. Tycker faktiskt den fungerar bra och jag gillar att den inte ger någon vätskeansamling som t ex Rage gör. Kommer köra på den här nu tills burken är slut sen blir de nog Rage igen, för att kunna jämföra bättre.


 

"Femme power prestationsökaren som ger starka, uthålliga och fasta muskler"


Femme Power från Fit & Smart by Charlotte Perrelli är ett prestationsökande tillskott speciellt framtaget för kvinnor. Femme Power innehåller en patenterad form av buffrat kreatin som snabbt absorberas i musklerna utan att binda vätska. Femme Power ger varken viktuppgång eller vätskeansamling utan endast starkare och synbart fastare muskler.


Kreatin är ett ämne som finns naturligt i musklerna där det ger energi till muskelarbete. Under ett träningspass tar kreatinreserverna snabbt slut och muskeltrötthet uppstår. Tillskottet Femme Power fyller på kreatinförråden och ger omedelbart ökad styrka, explosivitet och uthållighet för maximal prestationsförmåga vid varje träningspass.

 

Femme Power behöver endast tas före träningen och kräver varken uppladdning eller uppehåll. Varje kapsel innehåller 750 mg. av den patenterade kreatinformen Kre-Alkalyn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0